Janicsak Veca

A közelmúltban Janicsák Veca több helyen is beszélt a magánéletükről. A jövőben sem kell egyedül nevelnie a gyermekünket mert a válás után is Emma életének ugyanolyan szerves része szeretnék lenni.


Szerencseszombat Janicsak Veca Enjoy The Silence Depeche Mode Youtube Enjoy The Silence Depeche Mode Enjoyment

Finnországban vásároltam ezt a nadrágot ami egy pénteki mozizáshoz például tökéletes választás.

. Janicsák Veca nem szeretne a válásáról beszélni Fotó. A 32 éves énekesnő a bejelentésnek megfelelően Glamour magazinban mondta el hogy eddig nem hozták nyilvánosságra de már 2020-ban elváltak egymástól a férjével Ladányi Jancsó Ábellel. A Glamournak adott interjút Janicsák Veca aki először beszélt arról hogy párjával Ladányi Jancsó Ábellel különváltak útjaik.

Janicsák Veca egy roppant nehéz időszakon van túl és az Instagramon jelentette be hogy ezekről a nehézségekről most fog először beszélni. Ladányi Jancsó Ábel napokig hallgatott de mostanra úgy érezte tisztáznia kell a helyzetet. Janicsák Veca egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől most azonban megtörte a csendet és őszintén vallott arról hogyan élte meg hogy többé nem lehet gyermeke.

A betegsége olyan komolynak bizonyult hogy a. A dal a hamarosan megjelenő új albumának egyik előfutára. Kicsiny országunk egyik rossz szokása hogy a psziché egészségre egyfajta luxusként tekintünk pedig rengeteg helyzetben segíthet egy szakember.

A múltat lezárva most erősebb és kiegyensúlyozottabb mint valaha. Janicsák Veca Official janicsakvecaofficial által megosztott bejegyzés. Janicsák Veca élete egyik legküzdelmesebb időszakán van túl.

Az önmagunkkal vívott harcot és a megújulást szimbolizálja a Gravitáció című klip is amely mind zeneileg mind látványvilágát tekintve az énekesnő saját szerzeménye. Először beszélt élete legnehezebb időszakáról - Janicsák Veca először mesélt arról a Glamour magazinnak milyen egészségügyi és párkapcsolati problémákkal küzdött az elmúlt években. Papíron még nem váltunk el és szeretném ha Veca tudomásul venné hogy a kislányunknak apukája is van akinek ugyanolyan jogai vannak mint neki szögezte le Ábel.

A múltat lezárva most erősebb és kiegyensúlyozottabb mint valaha. Veca nehéz döntést hozott amelyre elmondása szerint a Glamour magazinnak és lapunknak is adott interjút azért is volt szükség mivel teste jelzett neki. Édesapja Janicsák István előadóművész zenész dalszövegíró.

Janicsák Veca élete egyik legküzdelmesebb időszakán van túl. Az énekesnő arról is beszélt hogy több párkapcsolati probléma után a válás mellett döntöttek. Úgy tűnik azonban ez nem volt elég ugyanis Veca mostani nyilatkozatából kiderül.

Az elmúlt két évben megtanultam elfogadni a segítséget megtanultam letenni bizonyos terheket. Az X-Faktor első szériájának felfedezettje a Glamournak először mesélt válásáról és megpróbáltatásairól írja a. Janicsák Veca születési nevén Janicsák Veronika Budapest 1989.

Nálam ez egy hosszabb folyamat része volt így nem volt időm sajnálni magamat főként a gyógyulásra koncentráltam illetve arra hogy ezen időszakban is maximálisan ellássam az anyai teendőimet. Janicsák Veca elvált férjétől. Íme Veca mai szettje.

Ezt azonban mostanáig sikerült titokban tartaniuk. 2020-ban megtörtént a válás de csak most beszélt erről az énekesnő. Részletezte hogy súlyos egészségi problémái is voltak és hogy különváltak férjével Ladányi Jancsó Ábellel.

Az önmagunkkal vívott harcot és a megújulást szimbolizálja a Gravitáció című klip is amely mind zeneileg mind látványvilágát tekintve az énekesnő saját szerzeménye. Janicsák Veca sikerrel küzdött a méhnyakrák ellen az eémúlt években. 2020-ban elváltak az útjaik férjével.

Fonogram-díjas magyar énekesnő. Igaz a pár mindig is óvta a magánéletét így lehetséges hogy mindeddig nem látott napvilágot szakításuk híre sem. Janicsák Veca elmondta nem szeretne a válásáról nyilatkozni ám új albuma tartogat egyet és mást aszok számára akik tudnak a sorok között olvasni.

Férjével Ladányi Jancsó Ábellel 2020-ban különváltak útjaik eközben pedig a méhnyakrákkal is meg kellett küzdenie. Janicsák Veca őstehetségként robbant be a magyar zenei életbe a Fonogram-díjas énekesnő 2007-ben a Csillag születik című műsorban a középdöntőig jutott majd három évvel később az X-Faktor legjobb női hangjaként végzett. Ruházat terén is előnyben részesítem a magyar tervezői darabokat ez a Nanushka ing évek óta az egyik jolly joker a gardróbomban.

Janicsák Veca a héten árulta el hogy nehéz időszakon van túl. Vecánál méhnyakrákot diagnosztizáltak a vizsgálatok során pedig kiderült olyan komoly a baj hogy el kellett távolítani a méhét azaz már nem lehet saját gyermeke.


Janicsak Veca A Harom Legszebb Dal Elo Youtube Movies Movie Posters Poster


Eskuvo Classic Magazin Eskuvoclassic Instagram Photos And Videos Flower Girl Dresses Wedding Dresses Girls Dresses


Janicsak Veca Hazudjunk Igazat Official Music Video Music Videos Music Video


Janicsak Veca 2010 12 04 Magyar Pop Rock Music Rock Music Music Videos


Janicsak Veca En Varok Rad Youtube Music Home Decor Decals


Janicsak Veca New York Youtube New York York


Will Tnt Konnyek Az Esoben Janicsak Veca Used Season 1 Episode 3 Punk Rock Season 1 Episode 3


Janicsak Veca Mennyit Adsz A Lelkemert Youtube Zene Radio


Janicsak Veca Boldog Uj Vilag Offical Hd Youtube Concert Music

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel